keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Santtu Suomessa

Näin sitä ollaan oltu jo viisi päivää Suomessa, ja enää kaksi jäljellä, sillä ylihuomenna lennän takaisin Amsterdamiin, josta sitten lähdetään sinne aiemmin mainitulle automatkalle.

Suomessa on ollut mukavan rentoa, aika on vain mennyt kovin äkkiä. Olen ehtinyt leikkimään kummitytön kanssa, istumaan iltaa vanhan työkaverin kanssa, käymään lounaalla hyvän ystävän kanssa, syönyt pehmistä, viettänyt aikaa pikkusiskon ja kissojen kanssa ja ihastellut kesäistä ja vehreää Suomea. Olisihan täällä voinut viettää vielä toisenkin viikon niin olisi ehtinyt tapaamaan enemmän tuttuja, mutta onneksi oli edes tämä viikko, sillä seuraavasta Suomen lomasta ei ole tällä erää mitään tietoa.

Huomenna jatkamme matkaa täältä Etelä-Pohjanmaalta kohti Oulua. Ihan mukavaa, että tähän viikkoon mahtuu yksi automatkakin. Toivon vain kovasti, ettei vettä tule ihan koko 350 kilometrin ajan, kuten säätiedotus tuossa juuri lupaili.

Sain etukäteissyntymäpäivälahjaksi kameraan uuden putken, mikä on tehnyt kuvaustuokioista entistä hauskempia. Tässä kuitenkin ihan vain kännykällä otettu kuva kesäisestä Suomesta, sillä jätin kuvien siirtopiuhan kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti