sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Matkasuunnitelmia

Parin viikon kuluttua lähden käymään Suomessa. Tarkoituksena on olla ensin pari päivää pääkaupunkiseudulla, josta jatkan junalla Lapualle. Sieltä matka jatkuu autolla Ouluun, mistä lennän takaisin Helsinkiin ja lopulta takaisin Amsterdamiin. Tulen takaisin juuri ennen juhannusta, jonka jälkeen on vielä reilu viikko aikaa siihen, kun työt lopulta alkavat. Ihan hauskaa nähdä kavereita ja etenkin pikkusiskoa pitkästä aikaa. Niin ja kissoja. Ja saunaankin pääsee. Ja kampaajalle! Onhan tuossa Suomen reissussa reissaamista, mutta kuitenkin vain yksi pidempi juna- ja automatka.
 
Brugge. Kuva Vesan kahden vuoden takaiselta automatkalta

Vesa tosin ehdotti, että tekisimme automatkan heti sen jälkeen kun tulen takaisin. Joten saan lentää ensin Oulusta Helsinkiin ja parin tunnin vaihdon jälkeen Helsingistä Amsterdamiin ja vielä saman päivän aikana mahdollisesti Saksan puolelle. Vuokra-auto haetaan joka tapauksessa Schipolin kentältä, joten on kätevää jatkaa matkaa suoraan sieltä. Automatka on hauska idea, kun ottaa huomioon, etten kahta taksimatkaa lukuun ottamatta ole edes ollut henkilöauton kyydissä tänä vuonna laisinkaan. Eurooppa-automatkasta on ensimmäisen kerran ollut puhetta Vesan kanssa jo viisi vuotta sitten, joten eiköhän tässä ala olla jo aikakin. Vesa tosin on autoillut Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Ranskassa, Belgiassa, Luxemburgissa ja Italiassa kahtena edellisenä kesänä.
Brugge. Kuva Vesan kahden vuoden takaiselta automatkalta

Automatkamme suuntautuu ensiksi Saksaan. Ensimmäinen kohde on Köln, josta voisimme jatkaa kaverimme luokse Karslruheen. Kovasti kiinnostaisi myös käydä Luxemburgissa ja Bruggessa, etenkin kun tuonne jälkimmäiseen on ollut tarkoitus mennä tässä siitä lähtien kun tänne muutettiin. Reiluun viikkoon mahtuu toki vain rajallinen määrä kohteita, joten ei pidä ahnehtia itseään näännyksiin. Tuossa Amsterdam-Köln-Karlsruhe-Luxemburg-Brugge-Amsterdam-reitissä oli tosin sellainen hauska seikka, että kaikki etäisyydet ovat 250 km-300 km väliltä ja yhteismatkaa koko turneelle tulee 1300 km, mikä ei kuulosta kovin pahalta 10 päivän matkalle.

Normandia. Kuva Vesan kahden vuoden takaiselta automatkalta

Kun matkasuunnitelma saadaan lyötyä lukkoon voi seuraavaksi laittaa matkanjärjestäjän hatun päähän ja ryhtyä buukkaushommiin. Villa Santtu Travels palveluksessani!

Luxemburg. Kuva Vesan kahden vuoden takaiselta automatkalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti