perjantai 4. tammikuuta 2013

Chaos reigns at Tapiola

Minä pakkaan tiistaina, kämpässä on kaaos. Minä pakkaan lisää keskiviikkona, kaaos ei vähene. Minä käyn kahvilla torstaina kaverin kanssa ja Vesa on sillä välin pakannut monta laatikollista ja kämpässä on aina vaan kaaos Näinhän se aina muuttaessa menee, mitä enemmän pakkaa sitä enemmän sitä löytää jotain epämääräistä. 

Ilmeisesti tämä muutto kestää muutenkin liian kauan kun jo useampi henkilö on olettanut että olen jo siirtynyt Hollantiin.
-       Mites siellä Amsterdamissa menee?
-       Paha mennä sanomaan, mutta täällä Tapiolassa on täysi kaaos päällä.

Saatiin tänään hollanninkielinen lista asioista, jotka tulevasta kodista löytyy. Sanakirja käteen vaan ja tarpeistoon tutustumaan. Tiesimme asuntoa vuokratessa, että se on kalustettu, mutta tuo nelisivuinen lista avasi sen kuinka kalustettu kämppä oikein onkaan. Vuokrailmoituksen kuvissa näkyi muutama kukkataulu ja listasta selvisi, että asunnon omistajan omatekemää taidettahan se. Ihan kiva, että se oli mainittu, niin voi valita sanansa hieman kaunopuheisemmin, jos tauluista haluaa eroon. ”Antieke” ja ”Chinees” on myös mainittu monta kertaa tarpeistolistassa, välillä jopa samalla rivillä. Täytyy nyt vain jaksaa odotella sinne ensi viikon torstaille, jotta pääsee tutustumaan asuntoon ja kaikkiin niihin kiinalaisiin patsaisiin.

Erinäisiä läksiäisiä tuli vietettyä jo joulukuun alkupuolella joten  nyt  lähdön hetkellä tuli semmoinen fiilis, että jotain kivaa pitäisi vielä täällä Suomessa ennen poislähtöä tehdä, joten varasin sitten viimeiseksi illaksi tiistaille pöydän Ateljé Finnestä. Kävin siellä kesällä ja ihastuin joten mukavaa mennä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti