lauantai 12. tammikuuta 2013

Laatikkoleikkejä

Tämän asunnon omistajalla taitaa olla jonkinlainen pikkulamppu-, -pöytä- ja -tyyny-fiksaatio. Jokainen huone on ammuttu täyteen kaikkia kolmea. Jopa siinä määrin, että olin aidosti yllättynyt kun en löytänyt pikkutyynyjä kylpyhuoneen alakaapista. Täällä me sitten yritämme saada omat kamat järjestykseen ja samalla piilottaa tyynyjä ja keksiä lampuille ja pöydille paikkoja. Myös tauluja tuli kaupanpäällisinä iso pino. Ensimmäisen päivänä urakoimme makuuhuoneen ja keittiön järjestykseen. Toisen päivän aikana olohuone alkoi näyttää siltä miltä pitää ja makuuhuone meni siinä samalla uudestaan sotkuiseksi. Tilanne on kuitenkin sikäli onnellinen, että huonekalut ovat löytäneet tiensä oikeille paikoille ja mikä parasta, stereot on saatu toimintakuntoon. Tällä hetkellä suurin ongelma on tyhjät muuttolaatikot. Niitä oli noin viitisenkymmentä, saimme annettua noin kymmenen laatikkoa muuttofirman matkaan, mutta loput nelisenkymmentä laatikkoa pyörivät täällä jaloissa. Maanantaina on onneksi roskienhakupäivä, joten hei hei laatikot.

Kotitalomme.
Huomasimme jo ensimmäisenä päivänä yhden ilahduttavan asian. Olohuoneen ikkunasta näkyy ja kuuluu mukavasti katuvilinää, mutta sisäpihan puolella sijaitseva makuuhuone on täysin hiljainen. Äänieristys on jopa sen verran tehokas ettei olohuoneen ja makuuhuoneen välillä voi käydä minkäänlaista keskustelua.
Näkymä kattoterassilta
Muita hyviä puolia on se, että kivan näköisiä ravintola/kahviloita on tässä parin sadan metrin etäisyydellä niin paljon, että se alkoi tuolla kauppareissulla jo naurattaa. Tuossa reilun kymmenen metrin päässä on kaksi kivan näköistä kuppilaa, lähikauppa parin sadan metrin päässä ja sinne mennessä ohitetaan American Apparell. Luomuruokamarketti taas löytyy noin puolen kilometrin päästä. Kunhan vain saadaan tämän asunto järjestykseen niin sen jälkeen voikin keskittyä lähikortteleiden tarjontaan hieman laajemminkin. Asuntomme on Grachtengordel-Westin kaupunginosassa, mutta Jordaan alkaa tuosta kanaalin toiselta puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti