torstai 21. helmikuuta 2013

Aurinkoinen sunnuntaikävely Vondelparkissa

Tämä viikko on mennyt sairastaessa. Maanantaina en meinannut päästä sängystä ylös kun selkä oli sen verran krampissa ja lonkat kipeät. Mietin, johtuiko kipu liian kovasti lenkkitahdista pitkän tauon jälkeen, mutta myöhään tiistai-iltana ja etenkin keskiviikkoaamuna sitten selvisi että flunssahan se siellä puski ja lujaa. Todella harmillista, sillä oli todella mukava käydä pitkillä kävely- ja hölkkälenkeillä viime viikolla ja olisi ollut oikein mukava jatkaa urheilua tällä viikolla auringonpaisteessa. Tällä hetkellä päivisin sisään tunkeva auringovalo on tuntunut lähinnä kettuilulta. 

Tässä kuitenkin muutamia kuvia viime sunnuntailta Vondelparkista. Päätin lähteä sinne kävelylenkille ja ottaa pikkukameran mukaan. Moni muukin oli keksinyt lähteä puistoon. Reitin varrella oli lenkkeilijöitä, kävelijöitä, rullaluistelijoita ja –lautailijoita, koirien ulkoiluttajia ja tietysti myös pössyttelijöitä ja kaikki näyttivät viihtyvän sulassa sovussa oikein hyvin. Fillaroijat puikkelehtivat aloittelevien skeittareiden välistä, rullaluisteleva pikkupoika eteni käsikädessä kävelykepin kanssa kävelevän mummonsa kanssa. Osa kävelijöistä otti matkan urheilun kannalta, mutta osa oli selvästi tullut näyttäytymään. Aurinko paistoa ja asteita oli siinä seitsemän tienoilla. Kokonaismatkaa lenkille tuli 9,4 km, josta puistossa tuli käveltyä noin 4,5 km.
Sisäänkäynti.
Grillaamaan ei kannata tänne sitten tulla, on meinaan kiellettyä.

 Kun Vondelparkin kiertää ympäri ulointa reittiä voi samalla ihailla sen reunalta löytyvää asutusta, kuten tätä hienoa kartanoa.

 Reitin varrelta löytyy hieman modernimpaa kartanoa myös kuten tämä sininen tässä. Täytyy ottaa uusi kuva hieman lähempää, sillä rakennuksen outous ei täysin välity tässä.


 Näistä kerrostaloasunnoista on varmasti mukava maisema puistoon päin.
Astetta hulppeampi asumus puiston toisella puolella.

Setä tässä ulkoilutti yli-innokasta koiraansa. Herran ei tarvinnut kuin huitaista pallolelua lampeen päin, niin koira oli jo vedessä, ja se pallo edelleen sedän kädessä.

Kirjavat hanhet nauttivat myös sunnuntai-iltapäivästä.

Matkan varrella oli myös yhdet muotikuvaukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti