tiistai 12. helmikuuta 2013

Tervetuloa Hollantiin!

Vesa tuli eilen kotiin kaverinsa luota mukanaan järkyttävän iso ja painava paketti. Hänen hollantilaiset ystävänsä olivat halunneet antaa meille eräänlaisen Tervetuloa Hollantiin -paketin. Ei muuta kuin sakset käteen ja sellofaania aukomaan.

Muumimuki auttaa tässä havainnollistamaan paketin järkälemäisyyttä

Bolsin Blue se sieltä pilkistää.

 Sellofaanin läpi erottuivat suussasulavat stroopwafel-keksit, suolakurkut ja Bols Blue curacao -likööri - tuo inhon tunteita jo vuodesta 1997 aiheuttanut hirvitys. Mutta hollantilaista sekin. 
Suklaakonvehteja, suolakurkkuja..     


 


Tässä sitten koko komeus pöydälle leviteltynä. Yksipuolisuudesta ei tätä valikoimaa voi syyttää. Mukana oli majoneesia, bisseä, ruisleipää, suklaata, makkaraa, pannukakkumixiä, hernekeittoa, omenasiirappia, juustoa, salmiakkia, sadevarusteet, kuivakakkua, narsissi ja ties mitä. Eipä tarvinnut ainakaan mennä tänään kauppaan.

Saiskos olla vähän strösseliä leivän päälle?
 Mukana oli myös tätä leivänpäälliseksi tarkoitettua strösseliä. En ole koskaan kokenut suurta tarvetta laittaa strösseliä muualle kuin jäätelöannokseen, mutta kyllä tätä pitää vihdoin kokeilla, kun lahjaksi kerran saatiin.

Lahja oli todella iso yllätys ja varsin hauska sellainen. Näki, että paketin sisältöä oli mietitty. Vaikka suurin osa tuotteista oli tuttuja, oli mukana myös täysin uusia asioita, kuten omenasiirappi. Sitä suositeltiin käytettäväksi juuston kanssa ja tätä täytyykin testata mahdollisimman pian.

Olemme olleet täällä nyt pari päivää yli kuukauden päivät, joten paketin sisällöllä voi juhlistaa myös sitä. Kuukausi on mennyt yhdessä hujauksessa ja nyt alkaa pikku hiljaa tuntua siltä, että ehtii miettimään ihan tavallisia arkisia asioita, kuten työnhakua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti